19. maj 21.00

Lokalci – Le Serpentine, Attic Mist, Trifekta

V petek zvečer bo iz Downa odzvanjala glasba produktov, ki so na teh odrih odrasli. Na vaše vzklike se bodo odzivali indie grunge kačice Le Serpentine, hip hop trojec Trifekta in gromsko težki rockerji Attic Mist.

 

Trifekta je hip-hop trojec iz Kranja, člani katerega so Emka, Kox in Roga. Pred kratkim so se predstavili s svojim EP-jem. Gre za prvenec s šestimi skladbami z izdelanimi glasbenimi izrazi, svetlobna leta nad običajnim kovanjem rim. Skladbe delujejo osvežujoče in lahkotno, tudi ko obravnavajo družbeno kritične in druge manj prijetne tematike. Pri Trifekti ne boste našli odvečnega in pretiranega igralskega vokalnega vložka, kot smo to sicer vajeni od glavnine slovenske hip hop scene. To je album, ki si zasluži pozornost, hkrati pa je to šele začetek poti. Povezujejo se z nekdanjo pevko S.W.A.G., Shelby, s katero so posneli tudi komad Gud Vajb. Sodelovali pa so prav tako z enim najbolj poznanih imen na slovenski hip hop sceni, Zlatkom.

https://www.facebook.com/trifektavajb/

https://www.youtube.com/watch?v=-NQ83yb-2WU

 

Le Serpentine so band. Ob številnih dosežkih na slovenski glasbeni sceni se ponavadi še najrajši pohvalijo s tem, da imajo v svojem logotipu kačo. Kaj je s to kačo? Sigurno so to metalci, imajo dolge lase, se derejo in zbijajo? Ne! Kdaj si pa še videl kačo z dolgimi lasmi? Le Serpentine oziroma kačice so band. Če jih še ne poznaš, je najbolje, da prideš na njihov koncert. Tam te bodo pičile in se najverjetneje zapičile v tvoj spomin. Za tiste, ki rajši ostajate doma na kavču in buljite v svoje ekrane, vam kačice prinesejo televizorje kar na koncert.

https://www.facebook.com/serpentineband/

https://www.youtube.com/watch?v=l02N3jj4Uzg

 

Attic Mist je petčlanska hard rock zasedba iz okolice Kranja, ki se v svojem repertoarju spogleduje tudi z blues glasbo. Skupina je v slabih dveh letih obstoja nanizala vrsto nastopov širom Slovenije, kot tudi v Nemčiji (Garage Deluxe) in na Hrvaškem (Tabor Film Festival 14). Poleg tega, da so bili v tem času mnogokrat predskupina priznanim glasbenikom, kot so Siddharta, Niet, Elvis Jackson in Plavi Orkestar, so uspešno izpeljali že marsikateri samostojen koncert.

https://www.facebook.com/AtticMist/

https://www.youtube.com/watch?v=h4wMBRrcms4 

 

First, congratulations www.essaydragon.com/ on being admitted to sipa

Cena:

vstop prost

Kontakt:

pr.tm@ksk.si

Rock bar – Down Town

Koncerti